20/05/2019 20/05/2019 Μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα της περιόδου του Πεντηκοσταρίου, το πρωί της Κυριακής, 19 Μαΐου 2019, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος Σωτήρας Αμμοχώστου Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκεντίου. Έλαβαν επίσης μέρος οι ιερείς του ναού και κληρικοί άλλων...
20 Μαΐου, 2019 - 15:16

Αρχιερατικό συλλείτουργο και χειροτονία στην Αμμόχωστο

Διαδώστε:
Αρχιερατικό συλλείτουργο και χειροτονία στην Αμμόχωστο

Μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα της περιόδου του Πεντηκοσταρίου, το πρωί της Κυριακής, 19 Μαΐου 2019, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος Σωτήρας Αμμοχώστου Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μπουρούντι και Ρουάντας κ. Ιννοκεντίου. Έλαβαν επίσης μέρος οι ιερείς του ναού και κληρικοί άλλων ενοριών και Μητροπόλεων. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Πανιερώτατος χειροτόνησε στο δεύτερο βαθμό της ιερωσύνης, τον αρχαιότερο διάκονο της Ιεράς Μητροπόλεως, ευλαβέστατο π. Κωνσταντίνο Γερμανό. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, έλαβε χώρα και η χειροθεσία εις Αρχιμανδρίτη του σεβαστού Πρωτ. Γεωργίου Ιωάννου. Ο ναός, ήταν κατάμεστος από πολύ νωρίς, με πιστούς κάθε ηλικίας οι οποίοι με κατάνυξη συμμετείχαν στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στην προσωπική πεντηκοστή του πατρός Κωνσταντίνου και στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή για τον σεβαστό π. Γεώργιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων