22/12/2021 22/12/2021 Εξαιτίας των συνθηκών που δημιουργεί η συνεχιζόμενη πανδημία του κορωνοϊού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του και δεν θα δεχθεί ευχές στην Ιερά Μητρόπολη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως “ο Πανιερώτατος ευχαριστεί όλους για την αγάπη και τον σεβασμό τους και ανταποδίδει τις εγκάρδιες ευχές...
22 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2021 - 17:35

Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Εξαιτίας των συνθηκών που δημιουργεί η συνεχιζόμενη πανδημία του κορωνοϊού, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του και δεν θα δεχθεί ευχές στην Ιερά Μητρόπολη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως “ο Πανιερώτατος ευχαριστεί όλους για την αγάπη και τον σεβασμό τους και ανταποδίδει τις εγκάρδιες ευχές για υγεία και καρποφόρο το νέο έτος 2022 στη ζωή και την πατρίδα μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων