16/04/2021 16/04/2021 Ανακοινώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ότι, η προγραμματισμένη διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου με θέμα “Γονείς και Παιδιά. Μαθαίνοντας από τα Παιδιά μας” και εισηγητή τον Καθ. Σταύρο Φωτίου, από το Τμήμα Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 και ώρα 7:00μ.μ. Θα μεταδίδεται...
16 Απριλίου, 2021 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 12:47

Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα Γονείς και Παιδιά

Διαδώστε:
Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα Γονείς και Παιδιά

Ανακοινώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ότι, η προγραμματισμένη διάλεξη του Σαλαμίνιου Ελεύθερου Πανεπιστημίου Αμμοχώστου με θέμα “Γονείς και Παιδιά. Μαθαίνοντας από τα Παιδιά μας” και εισηγητή τον Καθ. Σταύρο Φωτίου, από το Τμήμα Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την ερχόμενη Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 και ώρα 7:00μ.μ.

Θα μεταδίδεται από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως και τις σελίδες Facebook της Ιεράς Μητροπόλεως και του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων