28/12/2020 28/12/2020 Την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Ιανουαρίου 2021, εορτή του Μεγάλου Βασιλείου, άγει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού, ο Πανιερώτατος, δεν θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του με τον τρόπο των προηγουμένων ετών και δεν θα δεχθεί ευχές στην Ιερά Μητρόπολη....
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2020 - 14:25

Διαφορετικά θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Διαφορετικά θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Την ερχόμενη Παρασκευή, 1η Ιανουαρίου 2021, εορτή του Μεγάλου Βασιλείου, άγει τα ονομαστήριά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού, ο Πανιερώτατος, δεν θα εορτάσει φέτος τα ονομαστήριά του με τον τρόπο των προηγουμένων ετών και δεν θα δεχθεί ευχές στην Ιερά Μητρόπολη.

“Καλούμε το χριστεπώνυμο πλήρωμα, να προσεύχεται όπως ο Κύριος, δια πρεσβειών του Μεγάλου Βασιλείου χαρίζει στον Ποιμενάρχη μας, ανέγκλητη ποιμαντορία και έτη ευλογημένα, επ’ αγαθώ και πρόοδο της τοπικής μας Εκκλησίας”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων