23/10/2020 23/10/2020 Το πρωί της Παρασκευής, 23 Οκτωβρίου 2020, έλαβε χώρα στην αίθουσα της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η αναγόρευση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειου σε διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Υπενθυμίζουμε ότι ο Πανιερώτατος εκπόνησε τη δεύτερη διδακτορική του διατριβή με θέμα...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2020 - 21:15

Διδάκτωρ του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Διδάκτωρ του Τμήματος Θεολογίας του ΕΚΠΑ ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Το πρωί της Παρασκευής, 23 Οκτωβρίου 2020, έλαβε χώρα στην αίθουσα της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, η αναγόρευση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειου σε διδάκτορα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πανιερώτατος εκπόνησε τη δεύτερη διδακτορική του διατριβή με θέμα «Η γνώση του Θεού κατά τον Άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό», την οποία είχε υποστηρίξει τον περασμένο Ιούνιο λαμβάνοντας το βαθμό άριστα.

Παρακολουθήστε:

Παρά τις δυσκολίες που αναφύονται εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού η τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από τετράμηνη παρέλευση και στην παρουσία μόνον των απαραίτητων προσώπων, o Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής κ. Χρήστος Καραγιάννης και η Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας κα. Ιωάννα Στουφή , ενώ οι ελλογιμώτατοι κύριοι καθηγητές, μέλη της κριτικής επιτροπής, συμμετείχαν σε αυτή εξ αποστάσεως μέσω του διαδικτύου.

Παρέστησαν επίσης η ελλογιμωτάτη κυρία Μαρίνα Κολοβοπούλου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας Δογμάτων, στο Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Αυγουστίνος Καράς, πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και ο κ. Ανδρέας Φλοκκάς, γραμματέας ωσαύτως.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων