06/05/2020 06/05/2020 Η εταιρεία προϊόντων καθαρισμού Primo πρόσφερε δωρεάν απολύμανση στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και καθώς και αριθμό αντισηπτικών. Τα προϊόντα παρέδωσε ο Ιδιοκτήτης-Διευθυντής της εταιρείας Άντρος Γεωργίου και εκ μέρους της Μητροπόλεως τα παρέλαβε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες και...
06 Μαΐου, 2020 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2020 - 22:32

Δωρεά αντισηπτικών στην Ι.Μ. Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Δωρεά αντισηπτικών στην Ι.Μ. Κωνσταντίας

Η εταιρεία προϊόντων καθαρισμού Primo πρόσφερε δωρεάν απολύμανση στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και καθώς και αριθμό αντισηπτικών.

Τα προϊόντα παρέδωσε ο Ιδιοκτήτης-Διευθυντής της εταιρείας Άντρος Γεωργίου και εκ μέρους της Μητροπόλεως τα παρέλαβε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης Αυγουστίνος Κκαράς.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες και ευχές του προς την εταιρεία για την κίνηση αυτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων