21/09/2019 21/09/2019 Ειρηνική συγκέντρωση έξω από το σημείο ελέγχου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στο αεροδρόμιο Λευκωσίας διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:30 ο Δήμος Αμμοχώστου. Στόχος της συγκέντρωσης είναι να απευθύνει έκκληση προς τον Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών όπως απαιτήσει από την Τουρκία την χωρίς άλλη καθυστέρηση εφαρμογή των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε που προνοούν...
21 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:58

Ειρηνική συγκέντρωση διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου

Διαδώστε:
Ειρηνική συγκέντρωση διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου

Ειρηνική συγκέντρωση έξω από το σημείο ελέγχου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στο αεροδρόμιο Λευκωσίας διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:30 ο Δήμος Αμμοχώστου. Στόχος της συγκέντρωσης είναι να απευθύνει έκκληση προς τον Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών όπως απαιτήσει από την Τουρκία την χωρίς άλλη καθυστέρηση εφαρμογή των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε που προνοούν την επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της.

“Τώρα που όλοι αντιτάσσονται στις εκρηκτικές και απαράδεκτες εξαγγελίες της Άγκυρας, τώρα που ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα θέσει το θέμα και στην ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, τώρα είναι η ώρα όλων των πολιτών, Bαρωσιωτών και όχι μόνον, να πράξουν ότι είναι δυνατό για να μην επιτρέψουν την υλοποίηση των νέων απαράδεχτων μεθοδεύσεων της Τουρκίας και των εδώ εκπροσώπων τους εις βάρος της Αμμοχώστου και κατ’ επέκταση εις βάρος του αγώνα για επανένωση του τόπου μας μέσα στα πλαίσια των παραμέτρων του Ο.Η.Ε” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

Για την εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση, ο Δήμος Αμμοχώστου θα διαθέσει λεωφορεία από Λεμεσό και Λάρνακα για τη μεταφορά τους.

ΛΕΜΕΣΟΣ Εκκίνηση στις 4.30 μ.μ. από Άγιο Γεώργιο Χαβούζας.

ΛΑΡΝΑΚΑ Εκκίνηση στις 5.00μ.μ. από τον χώρο στάθμευσης τoυ σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» και από τον χώρο του σταδίου «Αμμόχωστος Επιστροφή» (χώρος μπροστά από το Σωματείο).

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Δήμου Αμμοχώστου: 25384073 & 25339757 το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 μεταξύ 7:30π.μ. – 3:00 μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων