23/04/2020 23/04/2020 Εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πολιούχου και προστάτου Αγίου του Παραλιμνίου, στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό στο κέντρο της πόλης. Οι ακολουθίες τελέστηκαν “κεκλυσμένων των θυρών” στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη της Διακαινησίμου 22 Απριλίου 2020, εψάλλη ο πανηγυρικός Εσπερινός, προϊσταμένου του...
23 Απριλίου, 2020 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2020 - 20:03

Εορτάστηκε η μνήμη του Πολιούχου και Προστάτου του Παραλιμνίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η μνήμη του Πολιούχου και Προστάτου του Παραλιμνίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, πολιούχου και προστάτου Αγίου του Παραλιμνίου, στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό στο κέντρο της πόλης. Οι ακολουθίες τελέστηκαν “κεκλυσμένων των θυρών” στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη της Διακαινησίμου 22 Απριλίου 2020, εψάλλη ο πανηγυρικός Εσπερινός, προϊσταμένου του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνου Κκαρά, πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, πλαισιούμενου από το ιερατείο του ναού. Ανήμερα της εορτής, τελέσθηκε Ιερατικό συλλείτουργο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων