02/02/2020 02/02/2020 Σε πανηγυρικό κλίμα, εορτάστηκε στο Παραλίμνι, η δεσποτική και συνάμα Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020. Της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου προεξήρχε ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Βασίλειος πλαισιούμενος από τον πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουστίνο Κκαρά και το ιερατείο του ναού. Στον θεολογικό του...
02 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2020 - 17:15

Εορτή της Υπαπαντής και απονομή τιμητικής διάκρισης στον Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας

Διαδώστε:
Εορτή της Υπαπαντής και απονομή τιμητικής διάκρισης στον Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας

Σε πανηγυρικό κλίμα, εορτάστηκε στο Παραλίμνι, η δεσποτική και συνάμα Θεομητορική εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020.

Της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου προεξήρχε ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Βασίλειος πλαισιούμενος από τον πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αυγουστίνο Κκαρά και το ιερατείο του ναού.

Στον θεολογικό του λόγο ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας, αναφέρθηκε στο ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας και στο πνευματικό νόημα της εορτής

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας, απομενήθηκε η ανωτάτη τιμητική διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, του παρασήμου του Αγίου Επιφανίου εφόρου και προστάτου αυτής στον αξιότιμο Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Μαυρομμάτη, Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων