20/03/2020 20/03/2020 Εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τα μέτρα προφύλαξεις εναντίον της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχουν ξεκινήσει διάφορες Ιερές Μητροπόλεις ανά τον κόσμο.  Με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ενημερώνει τους πιστούς αναφέροντας: “Μένουμε στο σπίτι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και τους συνανθρώπους μας. Αναχαιτίζουμε την εξάπλωση του...
20 Μαρτίου, 2020 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2020 - 13:38

“Επικοινωνούμε με τους ιερείς μας εάν επιθυμούμε να κοινωνήσουμε”

Διαδώστε:
“Επικοινωνούμε με τους ιερείς μας εάν επιθυμούμε να κοινωνήσουμε”

Εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τα μέτρα προφύλαξεις εναντίον της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχουν ξεκινήσει διάφορες Ιερές Μητροπόλεις ανά τον κόσμο. 

Με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ενημερώνει τους πιστούς αναφέροντας:

“Μένουμε στο σπίτι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και τους συνανθρώπους μας. Αναχαιτίζουμε την εξάπλωση του ιου. Παρακολουθούμε από τα τεχνολογικά μέσα και συμμετέχουμε στις ιερές ακολουθίες οι οποίες τελούνται για εμάς από τους ιερείς. Επικοινωνούμε με τους ιερείς μας εάν επιθυμούμε να κοινωνήσουμε αλλά και για άλλα ενοριακά θέματα. Αποτρέπουμε να καταστήσουμε το ναό της ενορίας μας χώρο συγχρωτισμού και ω μη γένοιτο να γίνουμε αιτία λήψης πρόσθετων μέτρων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων