20/12/2019 20/12/2019 Επίσκεψη αγάπης, προσφοράς και στήριξης στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στους συνανθρώπους μας που αυτές τις προεόρτιες μέρες των Χριστουγέννων βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γενικό Διευθυντή στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) για τις...
20 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2019 - 12:49

O Μητρ. Κωνσταντίας στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Διαδώστε:
O Μητρ. Κωνσταντίας στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Επίσκεψη αγάπης, προσφοράς και στήριξης στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στους συνανθρώπους μας που αυτές τις προεόρτιες μέρες των Χριστουγέννων βρίσκονται στο κρεβάτι του πόνου, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γενικό Διευθυντή στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) για τις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου, Γιώργο Καροτσάκη, τον αντιδήμαρχο Αμμοχώστου κ. Χρύσανθο Ζαννέτο, τον Δήμαρχο Παραλιμνίου κ. Θεόδωρο Πυρίλλη, την δημοτική σύμβουλό Αγίας Νάπας κα Τασούλλα Τσοκκή Κουμή και τον κ. Δήμαρχο Σωτήρας κ. Γιώργο Τάκκα.

Εκκλησιαστικές και Δημοτικές αρχές έδωσαν τις δικές τους ευχές και μοίρασαν αναμνηστικά δώρα με την ευκαιρία των εορτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων