12/12/2023 12/12/2023 Το πρωί της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου 2023, μέλη φίλοι της ΧΕΚΕ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Παραλίμνι. Πρώτος σταθμός τους ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου, όπου τους υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα ο π. Ηρακλείδιος, ο οποίος και τους ξενάγησε στους 3 ναούς οι οποίοι δεσπόζουν επιβλητικά στην πλατεία. Ακολούθως έγιναν δεκτοί από τον Πανιερώτατο στο Συνοδικό...
12 Δεκεμβρίου, 2023 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2023 - 14:20

Επίσκεψη μελών Χριστιανικής Ένωσης Κυπρίων Επιστημόνων στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη μελών Χριστιανικής Ένωσης Κυπρίων Επιστημόνων στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Το πρωί της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου 2023, μέλη φίλοι της ΧΕΚΕ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Παραλίμνι. Πρώτος σταθμός τους ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου, όπου τους υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα ο π. Ηρακλείδιος, ο οποίος και τους ξενάγησε στους 3 ναούς οι οποίοι δεσπόζουν επιβλητικά στην πλατεία.

Ακολούθως έγιναν δεκτοί από τον Πανιερώτατο στο Συνοδικό της Μητροπόλεως, όπου ενημερώθηκαν για το ιστορικό σύστασης και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε όλη τη Μητροπολιτική περιφέρειά. Καταλήγοντας, ο Μητροπολίτης Βασίλειος απηύθυνε προς όλους τις εόρτιες ευχές του για τα Χριστούγεννα.

Εκ μέρους των εκδρομέων μελών και φίλων της ΧΕΚΕ ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο ο Πρόεδρος της ΧΕΚΕ κ. Φρίξος Κλεάνθους. Καταλήγοντας, ο κ. Κλεάνθους ανέφερε: “Δεν μας διαφεύγει, Πανιερώτατε, ότι σ` αυτήν εδώ την ακριτική περιοχή Παραλιμνίου φυλάγετε Θερμοπύλες!”

Τέλος αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων