01/06/2022 01/06/2022 Με την ευκαιρία της Αποδόσεως της Εορτής των Εορτών και της Πανηγύρεως των Πανηγύρεων, τελέσθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα η Ιερά Αγρυπνία το βράδυ της 31ης Μαΐου και τελείωσε τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου 2022, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου. Αφού έγινε η Απόλυση, οι Ιερείς του Ναού ευχήθηκαν προς όλους καταλλήλως, ψάλλοντας...
01 Ιουνίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 15:52

Έψαλλαν για τελευταία φορά το Χριστός Ανέστη στον Μητροπολιτικό Ναό Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Έψαλλαν για τελευταία φορά το Χριστός Ανέστη στον Μητροπολιτικό Ναό Παραλιμνίου

Με την ευκαιρία της Αποδόσεως της Εορτής των Εορτών και της Πανηγύρεως των Πανηγύρεων, τελέσθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα η Ιερά Αγρυπνία το βράδυ της 31ης Μαΐου και τελείωσε τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου 2022, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου.

Αφού έγινε η Απόλυση, οι Ιερείς του Ναού ευχήθηκαν προς όλους καταλλήλως, ψάλλοντας για τελευταία φορά το Χριστός Ανέστη.

Έξω στο προαύλιο προσφέρθηκε ψαρόσουπα στους πιστούς την οποία ετοίμασαν οι κύριες του Χριστιανικού Συνδέσμου της Ενορίας μας, τις οποίες ευχαριστούμε πολύ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων