08/07/2021 08/07/2021 Έρανος προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν στους πυρόπληκτους των ορεινών περιοχών Λάρνακας και Λεμεσού θα διεξάγει στην Κυριακή 11 Ιουλίου η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Στην Εγκύκλιο του ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος αναφέρει: “Συγκλονισμένοι από την εθνική τραγωδία την οποία διέρχεται η...
08 Ιουλίου, 2021 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 13:56

Έρανο για τους πυρόπληκτους θα διεξάγει η Μητρόπολη Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Έρανο για τους πυρόπληκτους θα διεξάγει η Μητρόπολη Κωνσταντίας

Έρανος προκειμένου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν στους πυρόπληκτους των ορεινών περιοχών Λάρνακας και Λεμεσού θα διεξάγει στην Κυριακή 11 Ιουλίου η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Στην Εγκύκλιο του ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος αναφέρει:

“Συγκλονισμένοι από την εθνική τραγωδία την οποία διέρχεται η πατρίδα μας εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τις ορεινές περιοχές των επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού, ως επίσης και του θανάτου τεσσάρων συνανθρώπων μας, η τοπική μας Εκκλησία συμπάσχει ολόψυχα με τις πληγείσες κοινότητες και τους κατοίκους τους. 

Για το σκοπό αυτό έχουμε αποφασίσει όπως, διεξαχθεί στους ιερούς ναούς της Μητροπόλεως μας, έρανος μετά το πέρας της σημερινής (σ.σ. Κυριακή 11 Ιουλίου) Θείας Λειτουργίας, προς στήριξη των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων