17/07/2019 17/07/2019 Με την ευκαιρία της μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας, ο Δήμος Δερύνειας προέβη και φέτος στις απαιτούμενες ενέργειες για εξασφάλιση της σχετικής άδειας από τα Ηνωμένα Έθνη, ώστε να τελεστούν οι ακολουθίες του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας στο ομώνυμο βυζαντινό εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στην νεκρή ζώνη. Πλήθος πιστών πάντοτε με τη συνοδεία στρατιωτικής...
17 Ιουλίου, 2019 - 13:21
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2019 - 13:22

Εσπερινός της Αγίας Μαρίνας στη νεκρή ζώνη

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αγίας Μαρίνας στη νεκρή ζώνη

Με την ευκαιρία της μνήμης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας, ο Δήμος Δερύνειας προέβη και φέτος στις απαιτούμενες ενέργειες για εξασφάλιση της σχετικής άδειας από τα Ηνωμένα Έθνη, ώστε να τελεστούν οι ακολουθίες του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας στο ομώνυμο βυζαντινό εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας στην νεκρή ζώνη.

Πλήθος πιστών πάντοτε με τη συνοδεία στρατιωτικής φρουράς των Η.Ε. συνέρρευσαν το απόγευμα της παραμονής της εορτής Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 για να παρακολουθήσουν την εσπερινή ακολουθία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων