21/12/2021 21/12/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου πραγματοποίησε την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Παντελίδης, ο οποίος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Βασίλειο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο κ. Παντελίδης δώρισε στον Πανιερώτατο αντίγραφο της ιεράς εικόνας της Παναγίας Παντανάσσης, Εφόρου της Εθνικής Φρουράς. Το κατώφλι του Επισκοπείου πέρασε...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:13

Εθιμοτυπική επίσκεψη στρατιωτικών στη Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη στρατιωτικών στη Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου πραγματοποίησε την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Παντελίδης, ο οποίος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Βασίλειο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Παντελίδης δώρισε στον Πανιερώτατο αντίγραφο της ιεράς εικόνας της Παναγίας Παντανάσσης, Εφόρου της Εθνικής Φρουράς.

Το κατώφλι του Επισκοπείου πέρασε επίσης και ο Διοικητής της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Λουκάς Χατζημιχαήλ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρία, οι οποίοι και εξέφρασαν τις εγκάρδιες ευχές τους εν όψει των επί θύρας αγίων εορτών αλλά και της ονομαστικής εορτής του Πανιερωτάτου.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε αμφότερα τα αξιότιμα μέλη της Εθνικής Φρουράς, αντευχόμενος κάθε ευλογία και χαρά παρά του Τεχθέντος Κυρίου, δωρίζοντας τους ως ενθύμιον αντίγραφον μιας εικόνας της Αγίας Νάπας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων