02/01/2020 02/01/2020 Μετά το πέρας των ιερών ακολουθιών ο εορτάζων Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος δέχθηκε τις ευχές του κλήρου και του λαού της επαρχίας. Το μεσημέρι παρέθεσε επίσημο γεύμα στο οποίο παρακάθησαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Δημοκρατίας Γραμματέας...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 12:46

Ευχές δέχτηκε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Ευχές δέχτηκε ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Μετά το πέρας των ιερών ακολουθιών ο εορτάζων Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος δέχθηκε τις ευχές του κλήρου και του λαού της επαρχίας.

Το μεσημέρι παρέθεσε επίσημο γεύμα στο οποίο παρακάθησαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Νεκτάριος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος, ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Δημοκρατίας Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσιόλας, Βουλευτές, Δήμαρχοι της περιοχής, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, μέλη των διαφόρων επιτροπών και ιδρυμάτων της Μητροπόλεως και άλλοι προσκεκλημένοι .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων