12/02/2024 12/02/2024 Προσκυνητές από την Γεωργία έφθασαν στην Κύπρο για να ασπαστούν το Ιερό Κειμήλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Παραλίμνι. Οι νεαρής ηλικίας Γεωργιανοί, συνοδευόμενοι από τους πατέρες της ενορίας του Τιμίου Σταυρού και της εκκλησίας των φοιτητών ακολούθησαν το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών αλλά και τις Ιερές Λιτανείες που τελέσθηκαν προς τιμή της Θεοτόκου. Στην Μητρόπολη...
12 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 19:21

Γεωργιανοί προσκυνητές στην Αγία Ζώνη

Διαδώστε:
Γεωργιανοί προσκυνητές στην Αγία Ζώνη

Προσκυνητές από την Γεωργία έφθασαν στην Κύπρο για να ασπαστούν το Ιερό Κειμήλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Παραλίμνι.

Οι νεαρής ηλικίας Γεωργιανοί, συνοδευόμενοι από τους πατέρες της ενορίας του Τιμίου Σταυρού και της εκκλησίας των φοιτητών ακολούθησαν το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών αλλά και τις Ιερές Λιτανείες που τελέσθηκαν προς τιμή της Θεοτόκου.

Στην Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου μάλιστα συμμετείχαν και στην σύναξη που πραγματοποιήθηκε με ομιλητή τον Γέροντα Εφραίμ που με ευλογία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, χάρισε με τη Χάρη του Θεού στιγμές πνευματικής ανάτασης στους προσκυνητές.

(Φωτογραφία: ope.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων