02/08/2020 02/08/2020 Φόρο τιμής, υπερηφάνειας και υποχρέωσης στους ηρωϊκώς πεσόντες κατά την Τουρκική θηριωδία του 1974 Γιαννάκη Αντώνη Παππουλλή και Χριστάκη Πιερή Χρίστου, απέτισαν σήμερα Εκκλησία, συγγενείς και συγχωριανοί στο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο τους που τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αγία Νάπα. Τελέστηκε επίσης το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου και Εθνάρχη Μακαρίου του...
02 Αυγούστου, 2020 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2020 - 11:39

Η Αγία Νάπα τίμησε τους ήρωες της Τουρκικής εισβολής 1974

Διαδώστε:
Η Αγία Νάπα τίμησε τους ήρωες της Τουρκικής εισβολής 1974

Φόρο τιμής, υπερηφάνειας και υποχρέωσης στους ηρωϊκώς πεσόντες κατά την Τουρκική θηριωδία του 1974 Γιαννάκη Αντώνη Παππουλλή και Χριστάκη Πιερή Χρίστου, απέτισαν σήμερα Εκκλησία, συγγενείς και συγχωριανοί στο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο τους που τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αγία Νάπα.

Τελέστηκε επίσης το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου και Εθνάρχη Μακαρίου του Γ’.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, πλαισιούμενος από το ιερατείο του ναού και τον Διάκονο της Μητροπόλεως.
Τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε ο έντιμος Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου.

Ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στις προτομές των ηρώων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων