02/06/2019 02/06/2019 Ανακοίνωση με την οποία κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει πληροφορίες αναφορικά με την αυθεντική τιμία ζώνη της Αγίας Νάπας και που μπορεί αυτή να βρίσκεται εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει πληροφορίες αναφορικά με την αυθεντική τιμία ζώνη της Αγίας Νάπας...
02 Ιουνίου, 2019 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2019 - 10:13

Η Ι.Μ. Κωνσταντίας για την αρχαία ζώνη της Αγίας Νάπας

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Κωνσταντίας για την αρχαία ζώνη της Αγίας Νάπας

Ανακοίνωση με την οποία κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει πληροφορίες αναφορικά με την αυθεντική τιμία ζώνη της Αγίας Νάπας και που μπορεί αυτή να βρίσκεται εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει πληροφορίες αναφορικά με την αυθεντική τιμία ζώνη της Αγίας Νάπας και που μπορεί αυτή να βρίσκεται, να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ. +357 23812449.

Σημ. η απεικονιζόμενη τιμία ζώνη που βρίσκεται στον μεγάλο ενοριακό ναό δεν είναι το αυθεντικό ιερό κειμήλιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων