14/02/2019 14/02/2019 Ανακοίνωση σχετικά με άνδρα ο οποίος παρουσιάζεται ως μοναχός με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από τους πιστούς εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Αναλυτικά αναφέρει: “Ενημερώνουμε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς ότι, άνδρας ηλικίας γύρω στα 55-60, Ρουμάνος στην καταγωγή ο οποίος ομιλεί σπαστά ελληνικά, κυκλοφορεί με ράσα και συστήνεται ως μοναχός από το Άγιον Όρος,...
14 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2019 - 17:25

Η Ι.Μ. Κωνσταντίας σχετικά με φερόμενο ως μοναχό

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Κωνσταντίας σχετικά με φερόμενο ως μοναχό
Ανακοίνωση σχετικά με άνδρα ο οποίος παρουσιάζεται ως μοναχός με σκοπό να αποσπάσει χρήματα από τους πιστούς εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Αναλυτικά αναφέρει: “Ενημερώνουμε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς ότι, άνδρας ηλικίας γύρω στα 55-60, Ρουμάνος στην καταγωγή ο οποίος ομιλεί σπαστά ελληνικά, κυκλοφορεί με ράσα και συστήνεται ως μοναχός από το Άγιον Όρος, περιφέρεται τις τελευταίες ώρες σε χωριά της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, προσπαθώντας να αποσπάσει χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πιστούς. Καλούμε όποιο συναντήσει τον άνδρα αυτό, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό του δήμου/ της κοινότητας του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων