17/10/2019 17/10/2019 Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, θα βραβεύει με την απονομή της Ανώτατης τιμητικής διάκρισης της Ιεράς Μητροπόλεως, η Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η ανακομιδή των ιερών λειψάνων του...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 9:40

Η Ι.Μ. Κωνσταντίας τιμά τον Αρχηγό ΓΕΕΦ

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Κωνσταντίας τιμά τον Αρχηγό ΓΕΕΦ

Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, θα βραβεύει με την απονομή της Ανώτατης τιμητικής διάκρισης της Ιεράς Μητροπόλεως, η Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται η ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του τροπαιοφόρου, προστάτη του Πεζικού και του Σρατού Ξηράς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων