17/07/2022 17/07/2022 Φόρο τιμής σε όσους υπερασπίστηκαν την μαρτυρική Κύπρο τέτοιες ημέρες πριν 48 χρόνια αποτίει η Μεγαλόνησος και τελεί επιμνημόσυνες δεήσεις για τους μαχητές της αντίστασης και πεσόντες κατά τα τραγικά γεγονότα του 1974. Το επίσημο μνημόσυνο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας...
17 Ιουλίου, 2022 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2022 - 12:36

Η Κύπρος τιμά τους πεσόντες της Τουρκικής εισβολής

Διαδώστε:
Η Κύπρος τιμά τους πεσόντες της Τουρκικής εισβολής

Φόρο τιμής σε όσους υπερασπίστηκαν την μαρτυρική Κύπρο τέτοιες ημέρες πριν 48 χρόνια αποτίει η Μεγαλόνησος και τελεί επιμνημόσυνες δεήσεις για τους μαχητές της αντίστασης και πεσόντες κατά τα τραγικά γεγονότα του 1974.

Το επίσημο μνημόσυνο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

Την Κυπριακή πολιτεία εκπροσώπησε ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ο οποίος εκφώνησε και τον επιμνημόσυνο λόγο.

Ακολούθησε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων στην πλατεία Μητροπόλεως.

Πληροφορίες – φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων