31/12/2020 31/12/2020 Με την ευκαιρία των Αγίων Εορτών του Δωδεκαημέρου η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στάθηκε ουσιαστικά δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν οικονομικές δυσκολίες. “Για την πραγματοποίηση του έργου αυτού συνέβαλαν στα μέγιστα οι δωρεές σε χρήματα και είδη απλών ανθρώπων αλλά και οργανισμών και εταιρειών”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη. Και καταλήγει:...
31 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:01
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2020 - 14:10

Η Μητρόπολη Κωνσταντίας δίπλα στον πάσχοντα άνθρωπο

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κωνσταντίας δίπλα στον πάσχοντα άνθρωπο

Με την ευκαιρία των Αγίων Εορτών του Δωδεκαημέρου η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στάθηκε ουσιαστικά δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν οικονομικές δυσκολίες.

“Για την πραγματοποίηση του έργου αυτού συνέβαλαν στα μέγιστα οι δωρεές σε χρήματα και είδη απλών ανθρώπων αλλά και οργανισμών και εταιρειών”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη.

Και καταλήγει: “επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους διαφόρους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς καθώς και σε άτομα .Η προσφορά αυτή αποδεικνύει τα φιλάνθρωπα και αλτρουϊστικά αισθήματα που διακατέχουν τους ανθρώπους της κοινωνίας μας. Οι πράξεις αυτές καλλιεργούν την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων