19/07/2019 19/07/2019 Στις 17 Ιουλίου, εορτάζει η εκκλησία τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας της Αθληφόρου. Στη μητροπολιτική περιφέρεια Κωνσταντίας και Αμμοχώστου επ’ ονόματι της Αγίας είναι αφιερωμένοι πολλοί ενοριακοί ναοί και εξωκλήσια, τα πλείστα στην κατεχόμενη σήμερα επαρχία Αμμοχώστου. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ενοριακό ναό Αγίας Μαρίνας στην κοινότητα...
19 Ιουλίου, 2019 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2019 - 10:22

Η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στο Δασάκι Άχνας

Διαδώστε:
Η μνήμη της Αγίας Μαρίνας στο Δασάκι Άχνας

Στις 17 Ιουλίου, εορτάζει η εκκλησία τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας της Αθληφόρου.

Στη μητροπολιτική περιφέρεια Κωνσταντίας και Αμμοχώστου επ’ ονόματι της Αγίας είναι αφιερωμένοι πολλοί ενοριακοί ναοί και εξωκλήσια, τα πλείστα στην κατεχόμενη σήμερα επαρχία Αμμοχώστου.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα ενοριακό ναό Αγίας Μαρίνας στην κοινότητα Δάσους Άχνας, προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων