12/05/2019 12/05/2019 Την Κυριακή των Μυροφόρων, 12 Μαΐου 2019, κατά την οποία φέτος εορτάζει και ο προστάτης της Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμωχόστου Άγιος Επιφάνιος Επίσκοπος Κωνσταντίας και Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου. Έλαβαν επίσης μέρος οι πανοσιολογιώτατοι Αρχιμ. Αυγουστίνος...
12 Μαΐου, 2019 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2019 - 14:13

Η μνήμη του Αγίου Επιφανίου στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Επιφανίου στο Παραλίμνι

Την Κυριακή των Μυροφόρων, 12 Μαΐου 2019, κατά την οποία φέτος εορτάζει και ο προστάτης της Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμωχόστου Άγιος Επιφάνιος Επίσκοπος Κωνσταντίας και Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου. Έλαβαν επίσης μέρος οι πανοσιολογιώτατοι Αρχιμ. Αυγουστίνος Κκαράς, πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Αναστάσιος Πογιατζής και το ιερατείο του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων