26/04/2021 26/04/2021 Με κατάνυξη τελέστηκε το εσπέρας της Κυριακής των Βαΐων η πρώτη ακολουθία του Νυμφίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι. Της ακολουθίας χοροστάτησε από το Παραθρόνιο (όπως ορίζει η τάξις του Οικουμενικού Πατριαρχείου) ο επιχώριος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος άνευ εγκολπίου και μανδύου, φέρων επιστήθιο Σταυρό και Χαζράνιο. Τους ύμνους...
26 Απριλίου, 2021 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 18:32

Η πρώτη ακολουθία του Νυμφίου στον Μητροπολιτικό Ναό Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Η πρώτη ακολουθία του Νυμφίου στον Μητροπολιτικό Ναό Παραλιμνίου

Με κατάνυξη τελέστηκε το εσπέρας της Κυριακής των Βαΐων η πρώτη ακολουθία του Νυμφίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι.

Της ακολουθίας χοροστάτησε από το Παραθρόνιο (όπως ορίζει η τάξις του Οικουμενικού Πατριαρχείου) ο επιχώριος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος άνευ εγκολπίου και μανδύου, φέρων επιστήθιο Σταυρό και Χαζράνιο.

Τους ύμνους απέδωσαν με ιεροπρέπεια ο πρωτοψάλτης του ναού Κώστας Ψάλτης και ο ιεροψάλτης Παρασκευάς Νικολάου.

Σε όλους τους ιερούς ναούς και τα εξωκλήσια της μητροπολιτικής μας περιφέρειας στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, από αύριο οι ιερές ακολουθίες θ’ αρχίζουν νωρίτερα από το σύνηθες πρόγραμμα, προς διευκόλυνση των πιστών, ένεκα της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει αποφασιστεί στα έκτακτα μέτρα των κρατικών αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων