30/06/2019 30/06/2019 Με την ευκαιρία της εορτής της Σύναξις των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο παραθαλάσσιο εξωκλήσι του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στην περιοχή Νησιά στον Πρωταρά. Της ευχαριστιακής σύναξης προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, συμπαραστατούμενος από τους Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως,...
30 Ιουνίου, 2019 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2019 - 15:48

Η Σύναξις των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στον Πρωταρά

Διαδώστε:
Η Σύναξις των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στον Πρωταρά

Με την ευκαιρία της εορτής της Σύναξις των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο παραθαλάσσιο εξωκλήσι του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου στην περιοχή Νησιά στον Πρωταρά.

Της ευχαριστιακής σύναξης προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, συμπαραστατούμενος από τους Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Κκαρά, πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Πρεσβ. Φίλιππο Φιλίππου, εφημέριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου και τον Διάκονο της Μητροπόλεως Επιφάνιο Παπαντωνίου.

Στο κήρυγμα του ο Πανιερώτατος, αναφέρθηκε στο πνευματικό νόημα της σημερινής αλλά και της χθεσινής εορτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων