13/10/2020 13/10/2020 Η ανομβρία πλήττει την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, σύμφωνα με ανακοίνωση Μητροπόλεως, με την αγωνία να εντείνεται καθημερινά καθώς η παρατεταμένει ξηρασία έχει επιφέρει δυσμενείς συνέπειες, τόσο στη γεωργία και την κτηνοτροφία, όσο και στην ύδρευση και το φυσικό περιβάλλον γενικότερα.  Για το λόγο αυτό ακολουθώντας την ευσεβή παράδοση των πατέρων, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας...
13 Οκτωβρίου, 2020 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 11:23

Καλεί σε προσευχή για την κατάπαυση της ανομβρίας ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Καλεί σε προσευχή για την κατάπαυση της ανομβρίας ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας

Η ανομβρία πλήττει την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, σύμφωνα με ανακοίνωση Μητροπόλεως, με την αγωνία να εντείνεται καθημερινά καθώς η παρατεταμένει ξηρασία έχει επιφέρει δυσμενείς συνέπειες, τόσο στη γεωργία και την κτηνοτροφία, όσο και στην ύδρευση και το φυσικό περιβάλλον γενικότερα. 

Για το λόγο αυτό ακολουθώντας την ευσεβή παράδοση των πατέρων, ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος συνιστά κάθε Κυρικαή κατά τη θεία Λειτουργία να τελείται δέηση πρός τον Πανάγαθο Θεό σε όλους τους ιερούς ναούς της Μητροπόλεως για τη λήξη της ανομβρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητρόπολη:  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων