22/08/2022 22/08/2022 Ο Δήμος Λευκονοίκου με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, πραγματοποιεί προσκηνυματική εκδρομή για την παρακολούθηση της Αρχιερατική Θεία Λειτουργία η οποία θα τελεσθεί στο ξωκκλήσι του Τιμίου Σταυρού στο Λευκόνοικο. Ειδικότερα, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022,  με την ευλογία του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, προεξάρχοντος του Πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεώς...
22 Αυγούστου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2022 - 14:06

Κατεχόμενα: Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στο φερώνυμο εξωκκλήσι στο Λευκόνοικο

Διαδώστε:
Κατεχόμενα: Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στο φερώνυμο εξωκκλήσι στο Λευκόνοικο

Ο Δήμος Λευκονοίκου με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, πραγματοποιεί προσκηνυματική εκδρομή για την παρακολούθηση της Αρχιερατική Θεία Λειτουργία η οποία θα τελεσθεί στο ξωκκλήσι του Τιμίου Σταυρού στο Λευκόνοικο.

Ειδικότερα, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022,  με την ευλογία του Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, προεξάρχοντος του Πρωτοσύγκελου της Μητροπόλεώς κ. Αυγουστίνου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία.

Αν οι κατοχικές αρχές δεν επιτρέψουν τη μετάβαση στην κωμόπολη θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Θέκλας, στον Προσφυγικό Συνοικισμό Αγίων Αναργύρων όπου και θα τελεσθεί το ετήσιο μνημόσυνο των ηρώων.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας οι πιστοί θα μεταβούν στο Οίκημα του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο», για κέρασμα. Στη συνέχεια, θα προσφερθούν δωρεάν οφτόν και ζυμαρικά του Λευκονοίκου, στο πλαίσιο της 3ης Γιορτής του Οφτού και του 4ου Ταξιδιού στις Παραδοσιακές Γεύσεις του Λευκονοίκου.

Στη συνεστίαση θα παραβρεθεί ο  Υπουργός Επικοινωνιών, Μεταφορών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος και θα παραβρεθούν πιστοί από τους αδελφοποιημένους Δήμους Νέας Ιωνίας και Δυτικής Λέσβου.

Για συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα εξής τηλέφωνα του Δήμου Λευκονοίκου: 22 462951 μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2022.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων