08/06/2019 08/06/2019 Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των γραφείων της στις 11 Ιουνίου, ημέρα εορτής του Αποστόλου Βαρνάβα, εξέδωσε η Ι.Μ. Κωνσταντίας και Αμμοχώστου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, εορτή του Αποστόλου Βαρνάβα – θρονική εορτή της Εκκλησίας Κύπρου, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως θα...
08 Ιουνίου, 2019 - 17:53

Κλειστά τα γραφεία της Ι.Μ. Κωνσταντίας την Τρίτη 11 Ιουνίου

Διαδώστε:
Κλειστά τα γραφεία της Ι.Μ. Κωνσταντίας την Τρίτη 11 Ιουνίου

Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των γραφείων της στις 11 Ιουνίου, ημέρα εορτής του Αποστόλου Βαρνάβα, εξέδωσε η Ι.Μ. Κωνσταντίας και Αμμοχώστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, την ερχόμενη Τρίτη 11 Ιουνίου 2019, εορτή του Αποστόλου Βαρνάβα – θρονική εορτή της Εκκλησίας Κύπρου, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά.

Το Γραφείο Εκδόσεως Αδειών Γάμου και Πιστοποιητικών Ελευθερίας, θα είναι ανοικτό ανοικτό για εξυπηρέτηση του κοινού από τις 10:00 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων