03/12/2022 03/12/2022 Την Λαϊκή αγορά στη Δερύνεια επισκέφτηκε το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος συνοδευόμενος από τον δήμαρχο του ακριτικού Δήμου Άνδρο Καραγιάννη. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς και κόσμο, ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας αλλά και οι ίδιοι οι καταναλωτές...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2022 - 14:35

Κωνσταντίας Βασίλειος «Η Κύπρος μπορεί και έχει τη δυνατότητα παραγωγής των βασικών αγαθών»

Διαδώστε:
Κωνσταντίας Βασίλειος «Η Κύπρος μπορεί και έχει τη δυνατότητα παραγωγής των βασικών αγαθών»

Την Λαϊκή αγορά στη Δερύνεια επισκέφτηκε το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022 ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος συνοδευόμενος από τον δήμαρχο του ακριτικού Δήμου Άνδρο Καραγιάννη.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς και κόσμο, ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας αλλά και οι ίδιοι οι καταναλωτές γενικότερα.

Ο Πανιερώτατος επανέλαβε την δημόσια εκφρασθείσα θέση του πως «η Κύπρος όπως είχε κάποτε τη δυνατότητα να τρέφει το λαό με τις επιτόπιες παραγωγές, μπορεί, έχει και σήμερα αυτή τη δυνατότητα της εξασφάλισης των βασικών αγαθών και να μην χρειάζεται η εισαγωγή τους από ξένες χώρες. Φτάνει συμπλήρωσε, οι ιθύνοντες αυτού του τόπου, να προβληματιστούν και να εξεύρουν τους τρόπους ούτως ώστε, να μπορέσουμε ν’ ανεξαρτητοποιηθούμε, ορθώνοντας το ανάστημά μας και λέγοντας Ναι, είμαστε αυτάρκης σε αγαθά, τα οποία όλοι οι συνάνθρωποί μας μπορούν να προμηθευτούν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων