18/12/2022 18/12/2022 Την ετυμηγορία του λαού για τον καταρτισμό του Τριπροσώπου σέβεται ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος ο οποίος πριν λίγα λεπτά έκανε δηλώσεις ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν. «Η ψήφος είναι ιερή και σεβαστή και με αυτό πορευόμαστε και με αυτό τον τρόπο θα πορευτούμε και στην Ιερά Σύνοδο», τόνισε.  Ο Πανιερώτατος ήταν ο...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2022 - 22:02

Κωνσταντίας Βασίλειος: Σεβαστή η ετυμηγορία του λαού

Διαδώστε:
Κωνσταντίας Βασίλειος: Σεβαστή η ετυμηγορία του λαού

Την ετυμηγορία του λαού για τον καταρτισμό του Τριπροσώπου σέβεται ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος ο οποίος πριν λίγα λεπτά έκανε δηλώσεις ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν.

«Η ψήφος είναι ιερή και σεβαστή και με αυτό πορευόμαστε και με αυτό τον τρόπο θα πορευτούμε και στην Ιερά Σύνοδο», τόνισε.

Ο Πανιερώτατος ήταν ο πρώτος που μίλησε από τους έξι υποψηφίους ενώ όπως ανακοινώθηκε ο μόνος που δεν θα προβεί σε δηλώσεις θα είναι ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων