13/07/2021 13/07/2021 Κηδεύονται με 47 χρόνια καθυστέρηση στην γενέθλια τους γη της κοινότητας Αυγόρου, οι αγνοούμενοι στρατιώτες Παπαγεωργίου Αντώνης Αναστάση και Λαουτάρη Χριστόδουλος Γεωργίου, οι οποίοι έπεσαν μαχώμενοι κατά την θηριωδία της Τουρκικής Εισβολής. Τα λείψανά τους ανευρέθηκαν στην περιοχή Τέμπλος στην κατεχόμενη Κερύνεια. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί το ερχόμενο Σάββατο, 17 Ιουλίου και ώρα 11:00π.μ...
13 Ιουλίου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 16:36

ΚΥΠΡΟΣ: Κηδεύονται αγνοούμενοι με 47 χρόνια καθυστέρηση

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Κηδεύονται αγνοούμενοι με 47 χρόνια καθυστέρηση

Κηδεύονται με 47 χρόνια καθυστέρηση στην γενέθλια τους γη της κοινότητας Αυγόρου, οι αγνοούμενοι στρατιώτες Παπαγεωργίου Αντώνης Αναστάση και Λαουτάρη Χριστόδουλος Γεωργίου, οι οποίοι έπεσαν μαχώμενοι κατά την θηριωδία της Τουρκικής Εισβολής.

Τα λείψανά τους ανευρέθηκαν στην περιοχή Τέμπλος στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί το ερχόμενο Σάββατο, 17 Ιουλίου και ώρα 11:00π.μ από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων