02/11/2021 02/11/2021 Τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πανηγυρικός εσπερινός για την Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, η Αρτοκλασία και η περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της εικόνας του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου Χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας -Αμμοχώστου κ.Βασιλείου. Της πομπής προπορευόταν η Μπάντα του Κατηχητικού, Άγημα του Στρατού και πρόσκοποι...
02 Νοεμβρίου, 2021 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2021 - 20:43

Λιτάνευσαν στο Παραλίμνι τον Άγιο Γεώργιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Λιτάνευσαν στο Παραλίμνι τον Άγιο Γεώργιο (ΦΩΤΟ)

Τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο πανηγυρικός εσπερινός για την Ανακομιδή των Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, η Αρτοκλασία και η περιφορά του Ιερού Λειψάνου και της εικόνας του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου Χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κωνσταντίας -Αμμοχώστου κ.Βασιλείου.

Της πομπής προπορευόταν η Μπάντα του Κατηχητικού, Άγημα του Στρατού και πρόσκοποι του 21ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων κρατούσαν στους ώμους τους την Εικόνα του Αγίου.

Τον εσπερινό παρακολούθησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, Βουλευτής, ο Διοικητής της 7ης Τ.Π, ο Αστυνομικός Διευθυντής και πλήθος πιστών που προσήλθαν για να προσκυνήσουν την εικόνα και το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γεωργίου.

Οι κυρίες του Χριστιανικού Συνδέσμου Γυναικών της Ενορίας, πραγματοποίησαν μετά τον Εσπερινό Φιλανθρωπική Αγορά για ενίσχυση συνανθρώπων μας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων