29/10/2022 29/10/2022 Με χαμόγελα και χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 ο προαύλιος χώρος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για την πανήγυρη του πολιούχου Αγίου του Παραλιμνίου. Η εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τις Κατηχητικές Συνάξεις, τον Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών και τη χορωδία «Ανεμόεσσα» του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, στα πλαίσια των...
29 Οκτωβρίου, 2022 - 19:39
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2022 - 19:43

Με προσφορά αγάπης ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Άγιο του Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Με προσφορά αγάπης ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο Άγιο του Παραλιμνίου

Με χαμόγελα και χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 ο προαύλιος χώρος της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για την πανήγυρη του πολιούχου Αγίου του Παραλιμνίου.

Η εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από τις Κατηχητικές Συνάξεις, τον Χριστιανικό Σύνδεσμο Γυναικών και τη χορωδία «Ανεμόεσσα» του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, στα πλαίσια των εορτασμών του Πολιούχου Αγίου, τελούσε υπό την αιγίδα του Μητροπολίτου Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου. Σ’ ένα πανηγύρι αγάπης και προσφοράς, μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα όμορφο πρωινό, στηρίζοντας παράλληλα έμπρακτα το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της εκκλησίας.

Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές άλλες δραστηριότητες. Στο χώρο λειτούργησε επίσης αγορά λουλουδιών και καφετέρια με πώληση εδεσμάτων και χυμών. Τα καθαρά έσοδα δόθηκαν για τη στήριξη απόρων μαθητών και φοιτητών.

Ο Πανιερώτατος καλωσόρισε όλους και υπερθεμάτισε την αξία της συμμετοχής των νέων στη ζωή της Εκκλησίας ώστε και αυτή ν’ αποτελεί το σύμβολο της ταυτότητάς μας, ιδιαίτερα στις μέρες που διανύουμε, όπου ο κόσμος έχει χάσει τον πνευματικό και κοινωνικό προσανατολισμό του.

Συνεχάρη επίσης όσους συντείνουν στην πραγμάτωση των αξιών αυτών ενισχύοντας το έργο της ενορίας και της εκκλησίας και τους διοργανωτές της εκδήλωσης, ευχόμενος προς όλους «η ευλογία του Θεού να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο τους»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων