28/10/2021 28/10/2021 Το πρωί της Πέμπτης, 28 Οκτωβρίου 2021, εψάλη η πανηγυρική Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, Βουλευτών Αμμοχώστου, του αντιδημάρχου Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμη, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας, του εκπαιδευτηρίων της επαρχίας, σωματείων, συλλόγων και απλού κόσμου....
28 Οκτωβρίου, 2021 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2021 - 11:33

Με υψηλό φρόνημα οι εορτασμοί στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου

Διαδώστε:
Με υψηλό φρόνημα οι εορτασμοί στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου

Το πρωί της Πέμπτης, 28 Οκτωβρίου 2021, εψάλη η πανηγυρική Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασιλείου, στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, Βουλευτών Αμμοχώστου, του αντιδημάρχου Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμη, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας, του εκπαιδευτηρίων της επαρχίας, σωματείων, συλλόγων και απλού κόσμου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διοικητής της VII M/K ΤΑΞ ΠΖ, Ταξίαρχος (ΠΖ) Λουκάς Χατζημιχαήλ.

Ακολούθησε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων