14/05/2020 14/05/2020 Το απόγευμα της Πέμπτης, 14 Μαΐου 2020, εψάλη στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, ο παρακλητικός Κανών προς τον Άγιο Επιφάνιο επίσκοπο Κωνσταντίας και Αρχιεπίσκοπο Κύπρου. Της ακολουθίας χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, ενώ τους ύμνους απέδωσαν χορός ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση του κ. Δανιήλ Πογιατζή. Λόγω των...
14 Μαΐου, 2020 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 21:56

Μητρ. Κωνσταντίας: “Μόνο η δύναμη του Θεού μπορεί να μας λυτρώσει”

Διαδώστε:
Μητρ. Κωνσταντίας: “Μόνο η δύναμη του Θεού μπορεί να μας λυτρώσει”

Το απόγευμα της Πέμπτης, 14 Μαΐου 2020, εψάλη στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, ο παρακλητικός Κανών προς τον Άγιο Επιφάνιο επίσκοπο Κωνσταντίας και Αρχιεπίσκοπο Κύπρου.

Της ακολουθίας χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, ενώ τους ύμνους απέδωσαν χορός ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση του κ. Δανιήλ Πογιατζή.

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, η ακολουθία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών στην παρουσία του προσωπικού του ναού, ενώ μεταδόθηκε απευθείας από τις ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε «οι ικετήριες δεήσεις προς τον Σωτήρα Κύριο, την Υπεραγία Θεοτόκο και τον μεγάλο άγιο της Εκκλησίας μας Άγιο Επιφάνιο να γίνουν καταλυτικές ούτως ώστε να απαλλαγεί η πατρίδα μας και ολόκληρος ο κόσμος από την πανδημία αυτή που ταλαιπωρεί όλη αυτή την περίοδο τους ανθρώπους και μας θυμίζει ότι είμαστε αδύναμοι ενώπιον του Θεού και μόνο η δύναμη Του μπορεί να μας λυτρώσει», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον χορό των ιεροψαλτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων