18/12/2019 18/12/2019 Την ερχόμενη Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα και θα προστεί του δωδεκάτου ετήσιου μνημοσύνου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου του Α’. Ο Πανιερώτατος θα τελέσει επίσης τα μνημόσυνα των αοιδίμων γερόντων και πατέρων της Ιεράς...
18 Δεκεμβρίου, 2019 - 17:52
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2019 - 18:04

Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Α’ στη Σωτήρα

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Α’ στη Σωτήρα

Την ερχόμενη Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Σωτήρος στη Σωτήρα και θα προστεί του δωδεκάτου ετήσιου μνημοσύνου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου του Α’.

Ο Πανιερώτατος θα τελέσει επίσης τα μνημόσυνα των αοιδίμων γερόντων και πατέρων της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Χαρίτωνος, Στεφάνου, Βαρνάβα, Γαβριήλ, Νεκταρίου Μοναχού, των αειμνήστων ιερέων και πάντων όσων διηκόνησαν την ενορία Σωτήρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων