14/10/2020 14/10/2020 Την ερχόμενη Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, συμπληρώνονται 9 χρόνια (18 Οκτωβρίου 2011) από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Αυστρίας κυρού Μιχαήλ (Στάϊκου), ενός εκ των διαπρεπών Ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Με αφορμή το γεγονός αυτό, θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του αοιδίμου Ιεράρχου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, καθώς ο μακαριστός συνδεόταν με μακρά...
14 Οκτωβρίου, 2020 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2020 - 21:25

Μνημόσυνο για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Αυστρίας στο Παραλίμνι

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον Μακαριστό Μητροπολίτη Αυστρίας στο Παραλίμνι

Την ερχόμενη Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, συμπληρώνονται 9 χρόνια (18 Οκτωβρίου 2011) από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου Αυστρίας κυρού Μιχαήλ (Στάϊκου), ενός εκ των διαπρεπών Ιεραρχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, θα τελεστεί μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως του αοιδίμου Ιεράρχου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου, καθώς ο μακαριστός συνδεόταν με μακρά πνευματική φιλία με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο αλλά και με την πόλη του Παραλιμνίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων