09/07/2023 09/07/2023 Τελέστηκε σήμερα Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023, στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου το εθνικοθρησκευτικό μνημόσυνο εθνομάρτυρος Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού και των συν αυτών αναιρεθέντων κατά την 9η Ιουλίου 1821, το μνημόσυνο των θανόντων κατά την έκρηξη στη ναυτική βάση στο Μαρί και λοιπών προσφιλών κεκοιμημένων προσώπων. Της Θείας Λειτουργίας και των μνημοσύνων προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης...
09 Ιουλίου, 2023 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2023 - 12:42

Μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου

Τελέστηκε σήμερα Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023, στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου το εθνικοθρησκευτικό μνημόσυνο εθνομάρτυρος Αρχιεπισκόπου Κύπρου Κυπριανού και των συν αυτών αναιρεθέντων κατά την 9η Ιουλίου 1821, το μνημόσυνο των θανόντων κατά την έκρηξη στη ναυτική βάση στο Μαρί και λοιπών προσφιλών κεκοιμημένων προσώπων.

Της Θείας Λειτουργίας και των μνημοσύνων προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος, ο οποίος τέλεσε επίσης το μνημόσυνο του αειμνήστου πατρός του Αντωνίου Καραγιάννη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων