17/01/2021 17/01/2021 Το πρωί της Κυριακής, 17 Ιανουαρίου 2021, μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος χοροστάτησε κατά τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Εορτάστηκε επίσης η μνήμη του Αγίου νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ Ιωαννίνοις και εκ μεταθέσεως η μνήμη των Οσίων Αθανασίου και Κυρίλλου Πατριαρχών...
17 Ιανουαρίου, 2021 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2021 - 15:19

Μνημόσυνο του Ευεργέτου της Ι. Μητρόπολης Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Μνημόσυνο του Ευεργέτου της Ι. Μητρόπολης Κωνσταντίας

Το πρωί της Κυριακής, 17 Ιανουαρίου 2021, μνήμη του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος χοροστάτησε κατά τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Εορτάστηκε επίσης η μνήμη του Αγίου νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ Ιωαννίνοις και εκ μεταθέσεως η μνήμη των Οσίων Αθανασίου και Κυρίλλου Πατριαρχών Αλεξανδρείας και Μακαρίου του Αιγυπτίου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το όγδοο ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου Αντώνη (Νάκη Τσόκκου) Δημάρχου Αγίας Νάπας του και μεγάλου ευεργέτου της Ιεράς μας Μητροπόλεως ως επίσης και άλλων τεθνεώτων-προσφιλών προσώπων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων