12/03/2021 12/03/2021 “Όλοι να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι στις τουρκικές αξιώσεις και επιβουλές και να διεκδικήσουμε την ελευθερία και δικαίωση του τόπου μας” τόνισε στον Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος.  Τον άρτι προαχθέντα στον βαθμό του Ταξίαρχου, Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Λουκά Χατζημιχαήλ, δέχθηκε στο γραφείο του το...
12 Μαρτίου, 2021 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2021 - 14:37

“Να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι στις τουρκικές αξιώσεις”

Διαδώστε:
“Να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι στις τουρκικές αξιώσεις”

“Όλοι να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι στις τουρκικές αξιώσεις και επιβουλές και να διεκδικήσουμε την ελευθερία και δικαίωση του τόπου μας” τόνισε στον Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος. 

Τον άρτι προαχθέντα στον βαθμό του Ταξίαρχου, Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Λουκά Χατζημιχαήλ, δέχθηκε στο γραφείο του το πρωί της Παρασκευής, 12 Μαρτίου, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Ο κ. Χατζημιχαήλ, ο οποίος διακρίνεται για τον σεβασμό που τρέφει προς την Εκκλησία, ευρισκόμενος στην πόλη του Παραλιμνίου στα πλαίσια των καθηκόντων του, πραγματοποίησε σύντομη στάση στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου για προσκύνημα και στο Επισκοπείο, προκειμένου να εκφράσει τις ευχές του εν όψει της επί θύρας ενάρξεως της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, αλλά και τη διαρκή συμπαράσταση της Ε.Φ. στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο για τις εγκάρδιες ευχές του και αντευχήθηκε όπως ο Κύριος, “αξιώσει όλους με υγεία σωματική και πνευματική, να διέλθουμε τον δόλιχο της Αγίας Σαρακοστής και να εορτάσουμε το Άγιον Πάσχα, απαλλαγμένοι και από τις ζοφερές καταστάσεις που δημιουργεί η πανδημία”.

Συνεχάρη παράλληλα τον κ. Χατζημιχαήλ για την πρόσφατη προαγωγή του τονίζοντας πως, η Κύπρος διέρχεται δύσκολες μέρες και απαιτείται:  “όλοι να υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι στις τουρκικές αξιώσεις και επιβουλές και να διεκδικήσουμε την ελευθερία και δικαίωση του τόπου μας”.

Τέλος προσέφερε στον κ. Ταξίαρχο ως αναμνηστικό δώρο, μια εικόνα της Παναγίας της Αγίας Νάπας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων