07/10/2019 07/10/2019 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβουλίου Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως. Ανάμεσα στους σκοπούς του συμβουλίου, είναι η προαγωγή της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των νέων της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώτου και των προερχομένων νέων από την κατεχόμενη πόλη και επαρχία Αμμοχώστου,...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 15:00

Νέο Δ.Σ. του Συμβουλίου Νεολαίας της Ι.Μ. Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Νέο Δ.Σ. του Συμβουλίου Νεολαίας της Ι.Μ. Κωνσταντίας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019, στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συμβουλίου Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ανάμεσα στους σκοπούς του συμβουλίου, είναι η προαγωγή της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ των νέων της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώτου και των προερχομένων νέων από την κατεχόμενη πόλη και επαρχία Αμμοχώστου, η υλοποίηση προγραμμάτων, δράσεων, εκδηλώσεων, συνεδρίων και έργων υποδομής για την προαγωγή του πολιτισμού, την κοινωνική πρόοδο και την καλλιέργεια της θρησκευτικής και εθνικής παιδείας, καθώς και της υγιούς ψυχαγωγίας στους νέους.

Πρώτο καθήκον του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η επιβεβαίωση των παλαιών και η εγγραφή νέων Μελών του Συμβουλίου. Εκπρόσωποι της Μητροπόλεως στο Συμβούλιο θα είναι ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμανδρίτης κ. Αυγουστίνος Κκαράς και ο κ. Δημήτρης Πογιατζιής. Μετά το πέρας της Συνεδρίας τα νέα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρακάθησαν σε δείπνο στο ξενοδοχείο Sancta Napa στην Αγία Νάπα, το οποίο πρόσφεραν οι ιδιωκτήτριες Άντρη Τσόκκου και Σήλια Χατζηχρήστου.

Συμβούλιο Νεολαίας Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Μάρω Αριστοτέλους

Αντιπρόεδρος: Χριστόφορος Σενέκκης

Ταμίας: Βασιλική Κοσιή, Δανιήλ Πογιατζιής

Γραμματέας: Μαργαρίτα Τσόκκου, Άννα Μιλτιάδους

Οργανωτικός: Κωνσταντίνα Κκαρά

Μέλη: Κωνσταντίνα Μηνά, Ελένη Πυρίλλη, Παναγιώτης Μότης, Σεραπίων Θεμιστοκλέους

Υποεπιτροπές – Social Media: Ελένη Κουμή, Μαρία Μέρτακκα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων