25/06/2020 25/06/2020 Τον απερχόμενο Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρου Κύπρο Μιχαηλίδη, δέχθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. Κατά την εγκάρδια συνάντησή τους στην οποία παρέστη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου κ. Γεώργιος Οικονόμου, ο Πανιερώτατος εξέφρασε την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες του...
25 Ιουνίου, 2020 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2020 - 8:48

Ο απερχόμενος αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Ο απερχόμενος αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου στον Μητροπολίτη Κωνσταντίας

Τον απερχόμενο Αρχηγό της Αστυνομίας Κύπρου Κύπρο Μιχαηλίδη, δέχθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Κατά την εγκάρδια συνάντησή τους στην οποία παρέστη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αμμοχώστου κ. Γεώργιος Οικονόμου, ο Πανιερώτατος εξέφρασε την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες του για την πάντοτε αγαθή συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας και Αστυνομικής Δύναμης.

Ως ενθύμιο ο Πανιερώτατος απέδωσε στον απερχόμενο αρχηγό πιστό αντίγραφο του μολυβδόβουλου του Επισκόπου Κωνσταντίας και Αρχιεπισκόπου Κύπρου Αρκαδίου (Ζ΄ Αιώνας).

κείμενο/φώτο Διάκονος Μάριος Ανδρέου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων