05/09/2023 05/09/2023 Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, πραγματοποίησε χθες ο απερχόμενος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού Συνταγματάρχη Μανώλη Μανώλη. Ο κ. Ζερβάκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο για τη συνεργασία την οποία είχαν κατά τη διαρρεύσασα τριετία της θητείας του...
05 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:06
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2023 - 14:13

Ο απερχόμενος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας

Διαδώστε:
Ο απερχόμενος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας

Επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, πραγματοποίησε χθες ο απερχόμενος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 7ης Ταξιαρχίας Πεζικού Συνταγματάρχη Μανώλη Μανώλη.

Ο κ. Ζερβάκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειο για τη συνεργασία την οποία είχαν κατά τη διαρρεύσασα τριετία της θητείας του ως προϊστάμενου της ηγεσίας της Εθνικής Φρουράς.

Ο Πανιερώτατος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες αναφερόμενος στα θέματα της ποιμαντικής διακονίας στρατού που χωρίς την αποδοχή, τον οραματισμό και την καλή συνεργασία της ηγεσίας και των στελεχών της τοπικής ταξιαρχίας δεν θα ήταν κατορθωτά. Ευχήθηκε στον κ. Ζερβάκη κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Στη σύντομη συνάντηση παρέστη και ο δήμαρχος Αγίας Νάπας, Χρίστος Ζαννέττου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων