16/12/2019 16/12/2019 “Ο κάθε άνθρωπος παραμένει ενεός ενώπιον της μεγαλοσύνης και της συγκαταβάσεως του Θεού” αναφέρει μεταξύ άλλων στις εόρτιες ευχές του για τα Χριστούγεννα, ο Μητροπολίτης Κωνσσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος. Σε άλλο σημείο προσθέτει: “Αδυνατούμε όντως να κατανοήσουμε το πως ο αιώνιος Υιός και Λόγος του Θεού ενδύθηκε το ανθρώπινο σώμα από την Παρθένο Μαρία...
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:06
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 12:01

“Ο κάθε άνθρωπος παραμένει ενεός ενώπιον της μεγαλοσύνης του Θεού”

Διαδώστε:
“Ο κάθε άνθρωπος παραμένει ενεός ενώπιον της μεγαλοσύνης του Θεού”

“Ο κάθε άνθρωπος παραμένει ενεός ενώπιον της μεγαλοσύνης και της συγκαταβάσεως του Θεού” αναφέρει μεταξύ άλλων στις εόρτιες ευχές του για τα Χριστούγεννα, ο Μητροπολίτης Κωνσσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Σε άλλο σημείο προσθέτει:

“Αδυνατούμε όντως να κατανοήσουμε το πως ο αιώνιος Υιός και Λόγος του Θεού ενδύθηκε το ανθρώπινο σώμα από την Παρθένο Μαρία και εγκαταστάθηκε πλέον αιωνίως μεταξύ μας μέσα στο Μυστήριο της Εκκλησίας”.

Τέλος, εύχεται όπως όλοι γίνουμε μέτοχοι της δυνάμεως, του πλούτου, της σοφίας, της ισχύος, της τιμής, της δόξας και της ευλογίας  του τεχθέντος Σωτήρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων