29/12/2020 29/12/2020 Τα θερμά συλλυπητήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου για την αιφνίδια εκδημία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ, σήμερα 29η Δεκεμβρίου, σε ηλικία 61 ετών, εξέφρασε προς τον λαό της απορφανισμένης Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος. Σε συλλυπητήριο γράμμα του προς τον Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 19:06

“Ο μακαριστός υπηρέτησε με αυταπάρνηση τον λαό της Μακεδονίας”

Διαδώστε:
“Ο μακαριστός υπηρέτησε με αυταπάρνηση τον λαό της Μακεδονίας”

Τα θερμά συλλυπητήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου για την αιφνίδια εκδημία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κυρού Σεραφείμ, σήμερα 29η Δεκεμβρίου, σε ηλικία 61 ετών, εξέφρασε προς τον λαό της απορφανισμένης Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος.

Σε συλλυπητήριο γράμμα του προς τον Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο Πανιερώτατος, αναφέρθηκε στα χαρίσματα του μακαριστού Ιεράρχη ο οποίος, υπηρέτησε με αυταπάρνηση και αφοσίωση τον λαό της Μακεδονίας, επιτελώντας πλούσιο ποιμαντικό, πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων