10/09/2019 10/09/2019 Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης του Παραλιμνίου (Λύκειο, Γυμνάσιο, Τεχνική Σχολή, τέλεσε το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος συνοδευόμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως. Ο Πανιερώτατος μετέφερε προς όλους, διδακτικό προσωπικό και μαθητές τις ευχές της εκκλησίας στους μεν για καλή...
10 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:50

Ο Μητρ.Κωνσταντίας στα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης του Παραλιμνίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Κωνσταντίας στα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης του Παραλιμνίου

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης του Παραλιμνίου (Λύκειο, Γυμνάσιο, Τεχνική Σχολή, τέλεσε το πρωί της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος συνοδευόμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως.

Ο Πανιερώτατος μετέφερε προς όλους, διδακτικό προσωπικό και μαθητές τις ευχές της εκκλησίας στους μεν για καλή δύναμη στο έργο τους και τους δε πρόοδο στα μαθήματά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων