13/09/2019 13/09/2019 Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου. Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, συμπαραστατούμενος και από άλλους ιερείς της Μητροπόλεως τέλεσαν την ακολουθία του Αγιασμού στο Γυμνάσιο Δερύνειας, το Λύκειο Κοκκινοχωρίων και το Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων-Πάνου Ιωάννου. Απευθυνόμενος προς τους μαθητές και...
13 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2019 - 11:06

O Mητρ.Κωνσταντίας στα σχολεία της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου

Διαδώστε:
O Mητρ.Κωνσταντίας στα σχολεία της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά σε όλα τα σχολεία της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας κ. Βασίλειος, συμπαραστατούμενος και από άλλους ιερείς της Μητροπόλεως τέλεσαν την ακολουθία του Αγιασμού στο Γυμνάσιο Δερύνειας, το Λύκειο Κοκκινοχωρίων και το Γυμνάσιο Κοκκινοχωρίων-Πάνου Ιωάννου.

Απευθυνόμενος προς τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό ο Πανιερώτατος, ευχήθηκε καλή και καρποφόρο σχολική χρονιά με τη χάρη του Θεού και ευόδωση των προσπαθειών για επίτευξη των στόχων τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων